Τεράστια νίκη για τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας!! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κοινοτικό Στάδιο “Ευριπίδης” η ομάδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, καθώς επικράτησε της πολύ δυνατής ομάδας του Εθνικού Λατσιών με σκορ 2-0. Ο αγώνας αφορούσε την 7η αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Το σύνολο του Στέλιου Σοφοκλέους ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα καθώς στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιώργο Χαραλαμπίδη. Το γκολ αυτό βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Φοίνικα να αποκτήσουν καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του αγώνα. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ακριτική ομάδα κατάφερε σχετικά νωρίς να σημειώσει και δεύτερο γκολ και να βάλει γερές βάσεις για την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Νικολάου σημείωσε το 2-0 με σουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο ποδοσφαιριστής τους Χαράλαμπος Χαραλάμπους αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Εθνικός πίεσε για να μειώσει στο σκορ, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Φοίνικα λειτούργησε εξαιρετικά, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

Με την σημερινή επιτυχία η ομάδα της Γιαλιάς έφθασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ!