Παλικαρίσιος βαθμός για την Γεροσκήπου FC κόντρα στον Ορφέα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Γεροσκήπου FC εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στον Ορφέα Λευκωσία σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο αγώνας αφορούσε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου ακολούθησε πιστά το αμυντικό της πλάνο και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στην τελευταία φάση πριν οι δύο ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα, Τέλης Βρυωνίδης, με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το 1-0. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, εντούτοις η Γεροσκήπου ήταν αυτή που ήταν πιο απειλητική προς τα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα, σε μία φάση στο 75ο λεπτό οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Χρυσόστομου Δημοσθένους, έπειτα από φάουλ του Άγγελου Μαυράκη.

Τα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη του αγώνα ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς. Αρχικά, ο Ορφέας κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Αλέξανδρος Ζoσίμοβ!

Στην τελευταία φάση πριν την λήξη του παιχνιδιού η Γεροσκήπου FC έχασε κραυγαλέα ευκαιρία να σκοράρει και να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο των Λυμπιών. Συγκεκριμένα, ο Τζιόσουα Βαλιάντη έπειτα από εξαιρετική ενέργεια “σέρβιρε” στον Γιάννη Τσούκκα, ωστόσο το σουτ του δεύτερου εξοστρακίστηκε σε πόδια αμυντικών και έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Ορφέα.

Με τον σημερινό βαθμό η ομάδα της Γεροσκήπου έφθασε τους 7 στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας.