Η ανακοίνωση του Ακρίτα για τα κρούσματα κορωνοϊού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε (ΔΕΣ ΕΔΩ) έχουν εντοπιστεί δύο κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του Ακρίτα Χλώρακας.

Διαβάστε την ενημέρωση του Ακρίτα σχετικά με το θέμα αυτό:

H ομάδα μας με μετά από τακτικό τυχαίο έλεγχο που διεξάγει κάθε εβδομάδα σε 3 ποδοσφαιριστες ανακοινώνει ότι έχουν βρεθεί 2 θετικά κρούσματα. Η ομάδα έθεσε άμεσα σε εφαρμογή το πρωτόκολλο και γίνεται σήμερα απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσουν από έλεγχο και πάλι.

Η ομάδα μας με ψηλά το αίσθημα ευθύνης ακολουθεί πιστά τα πρωτόκολλα που ορίζει το υπουργείο και εκτός από τους ελέγχους που έχει πραγματοποιήσει για όλη την ομάδα, κάθε εβδομάδα στέλνει για εξέταση και 3 ποδοσφαιριστές. Μέσα στα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ομάδα έχουμε βάλει την υγεία των ανθρώπων μας και των γύρω τους πάνω από όλα προχωρώντας σε ελέγχους πάνω σε εβδομαδιαία βάση.

Ευελπιστούμε ότι και όλες οι άλλες ομάδες στην κατηγορία παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα που προνοεί τουλάχιστον το πρωτόκολλο διότι το θεωρούμε λίγο παράξενο ότι 3 ομάδες μόνο έχουν δηλώσει θετικά κρούσματα μέχρι στιγμής μετα και από την επιδείνωση της κατάστασης.

Και πάλι πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων και όχι το αγωνιστικό κομμάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα…….. που στην προκειμένη περίπτωση είναι Ο σημερινός μας αγώνας με αντίπαλο τον Διγενή στην Χλωρακα ο οποίος και αναβάλλεται!!!!!ΑΚΡΙΤΑΣ 1971