Επιστροφή στις νίκες με μεγάλη ανατροπή για την Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα της Πέγειας 2014, καθώς επικράτησε με 4-2 της ομάδας Ορόκλινης/Τρούλλοι FC στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, για τα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου δέχθηκε ψυχρολουσία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς βρέθηκε από το “πουθενά” να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0. Παρόλα αυτά, οι “Πεγειώτες” δεν το έβαλαν κάτω, αντιθέτως πριν την λήξη του α’ μέρους κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω στον αγώνα, ανατρέποντας το σκορ σε 3-2.

Αρχικά, η Πέγεια μείωσε με το γκολ του Πόλυ Φιλίππου, για να ισοφαρίσει ο Στάθης Πατσαλίδης με εκπληκτικό γκολ στο 44ο λεπτό. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Καρίμ Μπεν-Κμαγιάλ στο 45ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν απ’ εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 49ο λεπτό με το δεύτερο γκολ του Πόλυ Φιλίππου πήραν “αέρα” δύο τερμάτων. Μάλιστα, η Πέγεια είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει και περισσότερα τέρματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα το 4-2 να είναι τελικό σκορ.

Οι τρεις σημερινοί βαθμοί ανεβάζουν την ομάδα της Πέγειας στην 4η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 13 βαθμούς.