Εκεί στην ΠΟΑΣΠ ακούει κανείς;;;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάφο «χτύπησαν κόκκινο», με τον ιό να απλώνει τα «πλοκάμια» και στον χώρο του Αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου και του τοπικού Αγροτικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΠΟΑΣΠ.

Ήδη όπως σας έχουμε ενημερώσει (ΔΕΣ ΕΔΩ) έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα σε ομάδα της ΠΟΑΣΠ και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας και δεύτερος ποδοσφαιριστής (άλλης ομάδας) προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Παρά τον κίνδυνο εξάπλωσης περαιτέρω του ιού, φαίνεται ότι κανείς εκεί στην ΠΟΑΣΠ δεν συγκινείται από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, καθώς συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους αλλά και όλων όσων βρίσκονται στον χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου της Πάφου.

Κύριοι της ΠΟΑΣΠ επιβάλλεται να πάρετε αποφάσεις άμεσα για το κοινό καλό αλλά κυρίως γιατί η ΥΓΕΙΑ όλων μας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.  

ΥΓ: Ωραίο είναι το παιχνίδι, αλλά όταν αυτό πραγματοποιείται κάτω από τον φόβο του κορωνοϊού, τότε αυτό δεν είναι παιχνίδι.

ΥΓ1: Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στα οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω, αρκετοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινότητα τους και κυρίως στην εργασία τους. Κύριοι της ΠΟΑΣΠ δεν μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά για ερασιτέχνες που απλά κάνουν το χόμπι τους. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους πριν τα προβλήματα γίνουν ακόμη πιο μεγάλα.