Ανακοίνωσε τον βοηθό του Μιχαηλένκο η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Ντμίτρο Μιχαηλένκο στον πάγκο της Πάφος FC θα έχει συνεργάτη ένα Ρώσο. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα χρέη βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Ρομάν Σιαρόνοβ.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της Πάφου:

✍️ Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει περαιτέρω συμφωνίες συνεργασίας προπονητών οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Dmytro Mykhaylenko. Ο νεος προπονητής της ομάδας μας θα έχει ως βοηθό του το Roman Sharonov, πρώην Ρώσο αμυντικό.

🇷🇺 Ο Sharonov αγωνίστηκε για τη Rubin Kazan , κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2008 και 2009, χάλκινο μετάλλιο το 2003 και 2010, Κύπελλο Ρωσίας το 2012 και το Ρωσικό Super Cup το 2010 και 2012. Ο Roman είναι πρωταθλητής 2ης κατηγορίας το 1998 με τη Matallurg και 1ης κατηγορίας με την Shinnik. Αγωνίστηκε για την Εθνική ομάδα της Ρωσίας από το 2004 έως το 2012 κερδίζοντας 8 κύπελλα.

🔵 Η προπονητική εμπειρία του Sharonov περιλαμβάνει την εργασία στο σύστημα της Rubin Kazan για πέντε χρόνια, προτού αναλάβει ως επικεφαλής προπονητής της ομάδας στη ΡωσικήPremier League το 2019.

Δύο Ισπανοί βοηθοί θα πλαισιώσουν επίσης τον Mykhaylenko: Οι Miguel Grau και Muguel Herrera Diaz. Ο Miguel Grau άρχισε την προπονητική του καριέρα στην Valencia FC και μετέπειτα για λιγότερο διάστημα στη Levante U.D. Ξεκινώντας από την Κ19 της Valencia FC σταδιακά προωθήθηκε στις ρεζέρβες. Ο Muguel Herrera έχει διατελέσει γυμναστής Α’ ομάδας στις Levante U.D, FC Cartagena, Club National de Football Apertura Uruguay, Liga Deportiva Universitaria de Quito Apertura Ecuador και Πλατανιάς στην Ελλάδα.