Πρεμιέρα με ντέρμπι για τον Παφιακό! Υποδέχεται την Ομόνοια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρχίζει η δράση στο πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής!

Ανάμεσα στα παιχνίδια ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Green Air Παφιακό και την Ομόνοια Λευκωσία που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο “Αφροδίτη” στις 20:00.

Οι Παφίτες με Aμερικανική δύναμη φέτος, στοχεύει να παρουσιάσει νέο πρόσωπο. Στο ρόστερ εντάχθηκε και ο έμπειρος κεντρικός Γιώργος Ζηκάκης, αλλά έχασε τον ταλαντούχο διεθνή πασαδόρο Αντώνη  Μαυρομμάτη. Nέος προπονητής είναι ο παλιός γνώριμος Ελλαδίτης Κυριάκος Καμπερίδης.

Η Ομόνοια έρχεται στην Πάφο με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα. Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν άλλο ένα τίτλο και η νίκη στην Πάφο με τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία είναι απαραίτητη. Οι «τριφυλλοφόροι» του Σάββα Σάββα ενισχύθηκαν σημαντικά τη φετινή σεζόν αφού απέκτησαν τον Μαυροβούνιο αστέρα Marco Bajic και τον διεθνή νεαρό πασαδόρο Αντώνη Μαυρομμάτη από τον Green Air Παφιακό.

Το ντέρμπι που είναι τριπλής παραλλαγής με όλα τα αποτελέσματα πιθανά θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι 7Sports Tv που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Ο Παφιακός με ανακοίνωση του ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα. Διαβάστε λεπτομέρειες πιο κάτω:

Άυριο Παρασκευή 16/10/2020 Πρεμιέρα Πρωταθλήματος!

ΠΑΦΙΑΚΟΣ vs OMONOIA
Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 στο Κλειστό Γήπεδο Αφροδίτη

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για να στηρίξουμε την ομάδα μας!

Σημείωση: Λόγω της πανδημίας θα απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα.
Προπώληση Εισιτηρίων και Καρτών Διαρκείας στο 96601290!
Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας φιλάθλου κατά την είσοδο του αγώνα.