Δίπλα στον ΔΙΑ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης για την Νικολέτα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δίπλα στο σωματείο ΔΙΑΣ Έμπας στέκεται εμπράκτως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης, Σάλας και Παραλίας στην προσπάθεια να εξευρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών για την 24χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα.

Οι διαιτητές με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό ότι οι αντιμισθίες τους από το τελευταίο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΔΙΑΣ Έμπας θα δοθούν ως εισφορά στο σωματείο στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει.
Ευχή του συνδέσμου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας Κύπρου είναι να βρεθεί συμβατός δότης και η Νικολέτα να επιστρέψει σύντομα στην Κύπρο και να χειροκροτήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Σάλας και Παραλίας Κύπρου ανακοίνωσε ότι το σύνολο των αντιμισθιών των μελών του από το τουρνουά που διοργάνωσε το σωματείο «Δίας Έμπας» το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 θα δοθούν σαν εισφορά προς ενίσχυση της νεαρής Νικολέτας Χρυσάνθου που πάσχει από λευχαιμία. Η 24χρονη Νικολέτα κατάγεται από την Έμπα και αυτή την περίοδο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Χρίστος Μαϊφόσιης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.ΠΕ. «Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη συμβολική κίνηση. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Αναγνωρίζουμε την τεράστια προσπάθεια που έκανε το σωματείο του «Δία Έμπας» και θεωρούμε καθήκον μας να συμπαρασταθούμε, ενισχύοντας αυτή τους την προσπάθεια.

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Νικολέτα να βρεθεί συμβατός δότης και σύντομα να είναι σε θέση να χειροκροτήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα!»