Με τον ένα βαθμό συμβιβάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μουττάλου η Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και ο Ακρίτας Χλώρακας Β’ 2015, καθώς εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι δύο ομάδες είχαν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της ΠΟΑΣΠ και γι’ αυτό τον λόγο το χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν η Χρυσομηλιά. Συγκεκριμένα το 1-0 πέτυχε στο 25ο λεπτό ο Πάνος Κατσαμπάς.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό ο Ακρίτας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με το κοντινό πλασέ του Λούκα Νικηφόρου.
Με την χθεσινή ισοπαλία οι δύο ομάδες “συγκατοικούν” στην 2η θέση του Α’ Ομίλου με 7 βαθμούς. Η Χρυσομηλιά έχει αγώνα λιγότερο.