Σήμερα ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Λευκορωσία

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική Ελπίδων που σήμερα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λευκορωσίας.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και στο παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο τον περασμένο Οκτώβριο έφεραν ισοπαλία 1-1.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και διεξαχθεί στο Torpedo Zhodino Stadium, χωρητικότητας 6542 θέσεων και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν γύρω στους 600 θεατές.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας της χθες στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα και όπως ανέφερε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού, στόχος μας στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το βαθμολογικό κέρδος.

Η Κύπρος στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε στο ΑΕΚ Αρένα από την Πορτογαλία με 4-0 και η Λευκορωσία ηττήθηκε με 7-0 από την Ολλανδία, επίσης στην έδρα της. 

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Tihomir Pejin με βοηθούς τους συμπατριώτες του Borut Krizaric και Kruno Šarić. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ούγγρος Attila Abraham και παρατηρητής αγώνα ο Ρουμάνος Victor Marius Radu.

Σήμερα για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πορτογαλίας με την Νορβηγία.

Η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ με 5-0 και συνεχίζει αλάνθαστη στον όμιλο μας.

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο ΑΕΚ Αρένα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ733-321
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ515-612
3.ΝΟΡΒΗΓΙΑ713-1210
4.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ614-118
5.ΚΥΠΡΟΣ65-144
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ70-340