Πόλο: “Απέδρασε” με τη νίκη από τη Λάρνακα ο Ν.Ο. Πάφου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πέρασε νικηφόρα από τη Λάρνακα, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου καθώς επικράτησε του Ν.Ο. Λάρνακας με 10-8 και διατήρησε τις όποιες πιθανότητες του για να προλάβει τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στον άλλο αγώνα που έγινε το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το παγκύπριο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας νίκησε τη Μέσα Γειτονιά 11-8.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 8-10

Έγινε αρκετά καλό και ενδιαφέρον παιγνίδι στη Λάρνακα, ανάμεσα στον τοπικό όμιλο και την Πάφο, με την ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη να παίρνει τη νίκη με 10-8, να περνά στη 2η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίζει την καταδίωξη του ΑΠΟΕΛ. Οι νικητές είχαν για πρώτους σκόρερ τους Τοουλιά και Αυγουστή με τρία γκολ και οι γηπεδούχοι τον Κυριάκου, ο οποίος πέτυχε επίσης τρία γκολ.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Miodrag Babovic): Τσαλίκης, Ιωάννου, Κυριάκου (3), Ανατολίτης, Κουσιάπας, Λουκά, Παπακυριακού (1), Πουλλίδης (1), Ζαχαριάδης (2), Μιχαηλίδης, Σταματάκης (1), Μελετίου.

Ν.Ο ΠΑΦΟΥ (Σωτηριάδης Κλείτος): Γιαπάνης, Χατζηευσταθίου, Ιεζεκίηλ, Ηρακλέους (1), Μηχαλίτσης, Ιωαννίδης, Νικόλοφ (2), Τοουλιάς (3), Αυγουστή (3), Ζαχαριάδης (1), Νικολάου, Χατζηευσταθίου.