ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι το Σάββατο στην Γ’ Κατηγορία!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι ανάμεσα στην ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς και την Πέγεια 2014 δεσπόζει του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Από την μία η ΕΝΑΔ, η οποία με “όπλο” την έδρα και τους φιλάθλους της θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και από την άλλη η Πέγεια, η οποία θέλει το τρίποντο ούτως ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο Πόλεως Χρυσοχούς.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΝΑΔ για τα εισιτήρια και λεπτομέρειες του αγώνα:

ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ – ΠΕΓΕΙΑ 2014
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2020 @ 15:30
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

Ενημερώνονται οι φίλοι του Σωματείου αλλά και ο οποιoσδήποτε φίλαθλος επιθυμεί να παρευρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς για τον αγώνα του Σαββάτου 10/10/2020, ΕΝ.Α.Δ. – ΠΕΓΕΙΑ 2014, ότι εισιτήρια θα προπωλούνται στην είσοδο του γηπέδου από τις 14:00.

Με βάση το Πρωτόκολο της ΚΟΠ για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων και προφύλαξη από τον Covid 19, κατά την προπώληση εισιτηρίων θα υπάρχει καταγραφή των στοιχείων όλων των φιλάθλων ενώ θα ισχύσει ο περιορισμός για το μέγιστο αριθμό φιλάθλων που μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, που είναι 300.

Συνεπώς, με βάση και την προτεραιότητα που έχουν οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους για την αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης αλλά και όπως τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οδηγίες προστασίας από τον Covid 19.

Η προσέλευση των φιλάθλων εντός γηπέδου θα επιτρέπεται μόνο από την μπροστινή είσοδο.

Επίσης, στην είσοδο θα υπάρχουν προς διάθεση και Εισιτήρια Διαρκείας για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν. Υπενθυμίζεται ότι οι κατόχοι Εισιτηρίου Διαρκείας εκτός του οικονομικού οφέλους, θα έχουν προτεραιότητα και εξασφαλισμένη πρόσβαση στους αγώνες της ομάδας μας αφού είναι σε ισχύ ο περιορισμός του μέγιστου αριθμού φιλάθλών.

Τέλος, παρακαλούνται οι φιλάθλοι κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο να μην φέρνουν οτιδήποτε ποτά ή φαγώσιμα είδη, καθώς δεν θα επιτραπεί η μεταφορά τους εντός γηπέδου. Στις κερκίδες θα λειτουργεί καντίνα που θα παρέχει προς πώληση μεγάλη ποικιλία προιόντων.

Εκ του Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ.

Η αποστολή της ΕΝΑΔ για το αυριανό παιχνίδι: