ΑΠΟΠ: Γυναίκες και Άντρες σε εντός έδρας αποστολή! (Λεπτομέρειες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για το σωματείο Καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΠ είναι αυτό που έρχεται!

Αρχικά το Σάββατο (10/10) η ομάδα Ανδρών κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League, καθώς θα υποδεχθεί στο κλειστό “Άκης Κλεάνθους” την ομάδα της ΑΕΛ στις 18:30.

Την Κυριακή (11/10) στις 17:00 η Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί την ομάδα του Phoenix για την 2η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γυναικών Α’ Κατηγορίας.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, η ομάδα του ΑΠΟΠ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σχετικά με τους φίλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Πανέτοιμη τόσο η Ανδρική όσο και η Γυναικεία μας ομάδα, για τους πρώτους εντός έδρας αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκυριάκο.

Στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18.30, η Ανδρική ομάδα του ΑΠΟΠ, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΛ ενώ την Κυριακή, στις 17.00, η Γυναικεία, θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Phoenix.

Υπενθυμίζουμε ότι και στους δύο αγώνες, θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο τον περιορισμένο αριθμό θέσεων που έχουν απομείνει, οι φίλαθλοι οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, παρακαλούνται όπως προκρατήσουν έγκαιρα τη θέση τους στο “Άκης Κλέανθους”!

Σε κάθε αγώνα, θα επιτραπεί η είσοδος (με τη χρήση μάσκας) μόνο σε 100 φιλάθλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στους κατόχους της Blue Season Card.

Α.Π.Ο.Π vs ΑΕΛ Τηλ 99529249

Α.Π.Ο.Π vs Phoenix Τηλ 99452259