Έκανε “σεφτέ” στις νίκες η Πέγεια με ανατροπή!! (Εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της Πέγειας, καθώς επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας του Εθνικού Άσσιας με σκορ 2-1.

Το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου δέχθηκε γκολ από τα “αποδυτήρια”, μιας και οι φιλοξενούμενοι πολύ νωρίς στον αγώνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, από λάθος στην άμυνα ο επιθετικός της προσφυγικής ομάδας πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Παρά το αρχικό “σοκ”, οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα έβαλαν κάτω και με υπομονή και επιμονή κατάφεραν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να φέρουν το ματς στα ίσα. Σκόρερ για τους Πεγειώτες ο Kareem Ben-Kmayal με πλασέ!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυχτικά την άμυνα του Εθνικού Άσσιας και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ γύρω στο 80ο λεπτό. Σκόρερ και πάλι ο Kareem, ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο την μπαλιά του Πάμπου Δημοσθένους, διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 2-1.

Με τη σημερινή νίκη η Πέγεια έφθασε τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, οι οποίοι πολύ πιθανόν να γίνουν 7 αν ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κρίνει αντικανονική την συμμετοχή του ποδοσφαιριστής του Κορμακίτη Φραγκίσκου Φραγκίσκου στο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: