ΕΞΕΛΙΞΗ: Γράφουν για συμφωνία της Πάφος FC με Ουκρανό προπονητή!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δημοσιεύματα στην Ουκρανία και την Ρωσία μεταδίδουν ότι η διοίκηση της Πάφος FC ήρθε σε συμφωνία με τον 47χρονο Ουκρανό προπονητή Dmytro Mykhaylenko.

Πρόκειται για τεχνικό που από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι πρόσφατα καθόταν στον πάγκο της πρώτης ομάδας της SK Dnipro. Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ουκρανικού συλλόγου στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020, μετά και το κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα του (1 βαθμός σε τρεις αγώνες) στο φετινό πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε ότι ο Mykhaylenko γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα, καθώς στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στο νησί μας. Συγκεκριμένα, υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Ιούλιο του 2009 όταν και “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Παράλληλα, να προσθέσουμε ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον Mykhaylenko θα έρθει στην Πάφο και ο Roman Sharonov. Πρόκειται για 44χρονο Ρώσο, ο οποίος προορίζεται για την θέση του βοηθού προπονητή.

Μέχρι στιγμής στην Πάφο FC κρατούν σιγή “ιχθύος” σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, καθώς η συνεργασία με τον Κάμερον Τόσακ δεν έχει λυθεί ακόμη…

Διαβάστε ΕΔΩ τα δημοσιεύματα