Στο “Μακάρειο” για την πρώτη νίκη η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα Cyta θα ψάξει απόψε (Δευτέρα 28/9) η Πάφος FC, η οποία θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο “Μακάρειο” στάδιο. Το ματς θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα του Κάμερον Τόσακ επιβάλλεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ούτως ώστε να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το τρίποντο. Βέβαια, απέναντι της θα βρει μία καλοστημένη και σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετρά ήδη έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στα θετικά για την Πάφο FC είναι η επιστροφή του αρχηγού της Πάουλους Αραγιούρι. Ο Φινλανδός αμυντικός ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στην διάθεση του κ. Τόσακ. Αντιθέτως, ο Τόρρες παραμένει στα “πιτς”, ενώ αμφίβολοι είναι επίσης οι Αγκούλο και Μέρφι.

Τέλος, πολύ πιθανόν στον σημερινό αγώνα να κάνει ντεμπούτο με τα “γαλάζια” της Πάφου το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σαμ Χάντσινσον. Ο Άγγλος αμυντικός μέσος είναι σε καλή φυσική κατάσταση και είναι έτοιμος να “ντεμπουτάρει”.