Ματσάρα και συμβιβασμός για Αναγέννηση και Ευαγόρα (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μουττάλου “χόρτασαν μπάλα”! Αναγέννηση/Ελπίδα Μουττάλου και Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα εξήλθαν ισόπαλοι 2-2, για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της ΠΟΑΣΠ.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό η Αναγέννηση! Ο Ανδρέα Καλοζώης εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση του Ανδρέα Καρσερά και με πλασέ προ κενής εστίας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ευαγόρας άσκησε από αρκετά νωρίς πίεση στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 60ο λεπτό. Μετά από ωραία αντεπίθεση ο Άρης Παναγιώτου πήρε το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του Μάριου Σάββα και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-1.

Απ’ εκεί και έπειτα η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες. Μάλιστα, η Αναγέννηση σε μία αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Πυργούδης, ωστόσο ο Ανδρέας Καρσεράς από “μοιραίος” έγινε “ήρωας” αποκρούοντας εντυπωσιακά στην δεξιά του μεριά.

Η ομάδα του Βασίλη Νικολάου λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με την υπογραφή του Ταξιάρχη Θανέλλα. Ο Ελλαδίτης στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Σάββα και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1-2 για τον Ευαγόρα.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στα τελευταία στάδια του αγώνα ο Άγγελος Τζιάμαλης, ο οποίος με προβολή προ κενής εστίας έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αναγέννηση, στερώντας ταυτόχρονα τη νίκη από τον Ευαγόρα Πάφου.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα: