Ματσάρα και μοιρασιά στον Μούτταλο ανάμεσα σε Ευαγόρα και Μανδριά!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, κόκκινη κάρτα, ένταση και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων ήταν στοιχεία που περιείχε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο Αγροτικό πρωτάθλημα Πάφου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή στο γήπεδο του Μουττάλου, Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου και Α.Σ. Μανδριών εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, μετά από περιπετειώδη τρόπο.

Αρχικά η ομάδα που πήρε προβάδισμα στο σκορ ήταν αυτή των Μανδριών, η οποία στο 67ο λεπτό σημείωσε το 0-1 μετά από ωραίο συνδυασμό. Σκόρερ ο Χρήστος Κίτσιος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η απάντηση του Ευαγόρα ωστόσο ήταν άμεση, καθώς 8 λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με την ωραία κεφαλιά του Λούη Κανάρη μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα η ομάδα του Χρήστου Μιχαηλίδη κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Βαλάντης Κατσονούρης. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Ευαγόρα Ανδρέας Καρσεράς επέλεξε σωστή γωνία αποκρούοντας εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1.

Όσο ο χρόνος κυλούσε η ένταση αυξανόταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο Ευαγόρας να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές μετά από αποβολή στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά. Στο 90ο λεπτό τα Μανδριά κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Γιάννη Χαραλάμπους.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί, η ομάδα του Βασίλη Νικολάου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στην επόμενη φάση κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου. Σκόρερ αυτή την φορά ο Ταξιάρχης Θανέλλας, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.