Μια εικόνα 1000 λέξεις

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα των φίλων της Πάφου FC, αρκεί να δει κανείς την φωτογραφία του Βα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ακριβώς έτσι νιώθει ο κόσμος της ομάδας μας που κάθε χρόνο παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις μεταγραφικές κινήσεις και με την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένει πως η ομάδα θα κινηθεί σε …”υψηλές” πτήσεις.

Η ισοπαλία στην πρεμιέρα με την πρωταθλήτρια Ομόνοια έδωσε πολλές ελπίδες στον κόσμο αλλά τα αποτελέσματα με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα κυρίως όπως ήρθαν, δηλαδή με την μεν δευτεραθλήτρια να μην είναι καλύτερη αλλά να κερδίζει με πέναλτι και τον Απόλλωνα να είναι όντως πιο διεκδικητικός έφεραν προβληματισμό.

Όλοι χθες ανέμεναν ότι έναν φαινομενικά “εύκολο αντίπαλο” που θεωρητικά δεν θα διεκδικήσει είσοδο στην 6αδα που είναι ο στόχος μας, μέσα στην έδρα μας έπρεπε να τον κερδίσουμε, αντ’ αυτού καταφέραμε και πετάξαμε δυο ολόκληρους βαθμούς.

Η εικόνα της ομάδας πρέπει να προβληματίσει τον κ. Τόσακ και επιτέλους να κάνει ορισμένες αλλάγες, ακόμη και εσωτερικά της εντεκάδας. Δεν γίνεται ας πουμε να επιμένει να μην βγάζει μπροστά στην κορυφή της επίθεσης τον Βαλακάρι, έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι σε αυτή τη θέση “μάτωνε” διαρκώς τα αντίπαλα δίκτυα.

Το παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό την μεθεπόμενη Δευτέρα στη Λευκωσία θα είναι σίγουρα κομβικό.