Πάφος FC: Άρχισε η προπώληση για Εθνικό Άχνας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στροφή 4η στο πρωτάθλημα Cyta και η Πάφος FC θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα, έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (19/9).

Διαβάστε λεπτομέρειες στην πιο κάτω ανακοίνωση:

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση για το θεσμό του Κυπέλλου και την πρόκριση, άλλη μία σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA 2020-2021, το Σάββατο 19/9 και ώρα 18:30 και για άλλη μία φορά θα βρισκόμαστε στις κερκίδες του ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ στηρίζοντας την αγαπημένη μας ομάδα!
Ενόψει του αγώνα ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες και καλούμε όλο τον κόσμο της Πάφου και της φιλοξενούμενης ομάδας, να τις εφαρμόσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.
🎫 Εισιτήρια ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του γηπέδου, η πώληση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.pafosfc.com.cy και στα γραφεία της ομάδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τις Κάρτες Διαρκείας επικοινωνείτε με το 26221500.
Ώρες διάθεσης εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας: σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 9:00 με 17:00 και το Σάββατο 19/9 10:00 με 13:00.
Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Εθνικού την Ανατολική.
Παρακαλούμε όλους τους φίλαθλους, να συμπεριφέρονται με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών, ταξιθετών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
⚠️ Για την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων θα εφαρμοστούν τα εξής μέτρα.
– Χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εισόδου, εξόδου και αναγκαίας μετακίνησης στο χώρο της κερκίδας.
– Στις εισόδους θα υπάρχει θερμομέτρηση και αυστηρός έλεγχος.
– Δύο μέτρα απόστασης στους χώρους του Σταδίου, στις καντίνες και στις τουαλέτες.
– Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει να παραμείνετε στις θέσεις σας και να περιμένετε από τους υπευθύνους να σας υποδείξουν πότε θα αποχωρήσετε από το γήπεδο.
– Μεταξύ των θεατών θα υπάρχουν ενδιάμεσα άδεια καθίσματα εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας (Σύζυγος ή παιδιά)
– Απαγορεύονται τα ομαδικά τραγούδια και ζητωκραυγές για την αποφυγή διασποράς σταγονιδίων.
– Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε επαφή με ποδοσφαιριστές ή μέλη του προπονητικού επιτελείου.