Βλέπει ΑΣΤΕΡΙΑ” η Ομόνοια! Πρόκριση στα πέναλτι για το “τριφύλλι”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ημέρα που θα την θυμούνται για πάντα είναι η σημερινή για τους φίλους της Ομόνοιας! Η ομάδα της Λευκωσίας απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στην διαδικασία των πέναλτι και “κλείδωσε” την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό Όμιλο! Επόμενος αντίπαλος για το “τριφύλλι” ο Ολυμπιακός Πειραιώς για τα “play-offs” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κανονική διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού που διεξήχθη στο στάδιο Γ.Σ.Π., η Ομόνοια ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα σκορ. Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό ο Λούφτνερ έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιόρντι Γκόμεζ.

Η απάντηση των πρωταθλητών Σερβίας ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ίβαντσιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με το οποίο το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες εμφανώς κουρασμένες δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα παρά την μεγάλη τους προσπάθεια, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στην “ψυχοφθόρο” διαδικασία των πέναλτι.

Από την άσπρη βούλα οι “πράσινοι” σημάδευαν σωστά και ο τερματοφύλακας τους Φαμπιάνο έβαλε δις “στοπ” στους Σέρβους, δίνοντας μία μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του.