ΔΙΑΣ ΕΜΠΑΣ: Στις 4 Οκτωβρίου η αιμοδοσία στην μνήμη του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αιμοδοσία στη μνήμη του πρώην τεχνικού διευθυντή του ΔΙΑ πραγματοποιεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο της Έμπας σε συνεργασία με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Πάφου και τους απανταχού φίλους του βόλεϊ αλλά και τους εκτιμητές του έργου και της δράσης του κ. Μιλόσεβιτς πως στις 4 Οκτωβρίου ημέρα που θα τελεστεί το μνημόσυνο του θα ακολουθήσει αιμοδοσία στη μνήμη του στην έδρα του σωματείου στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

Στόχος της αιμοδοσίας είναι αφενός η έμπρακτη στήριξη σε αποθέματα της Τράπεζας Αίματος του Κέντρου Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και η υποχρέωση που αισθάνεται το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου της Έμπας το οποίο τελευταίο υπηρέτησε ο κ. Μιλόσεβιτς ως Τεχνικός Διευθυντής, να κρατήσει άσβεστη την μνήμη του.

Η αιμοδοσία είναι υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και της ΚΟΠΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο Facebook βρίσκεται σε συνεννόηση με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για να διοργανωθεί λήψη δειγμάτων για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για την Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα.