Ακρίτας Χλώρακας: Η σκυτάλη της προεδρίας στον Βίκτορα Βασιλείου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ακρίτα μέσα από την οποία βγήκε “άσπρος καπνός”.

Συγκεκριμένα, την σκυτάλη στην προεδρία του σωματείου παίρνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας  κ. Βίκτορας Βασιλείου!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του Ακρίτα:

ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ομάδας μας στην οποία έδωσε το παρών του σημαντικός αριθμός μελών ανατρέποντας τα δεδομένα των τελευταίων ετών.
Τα ηνία του σωματείου αναλαμβάνει ο φίλος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κ. Βίκτωρας Βασιλείου.
Η γενική συνέλευση χαιρέτησε ομόφωνα τη πρόθεση του κ. Βασιλείου να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας και έδωσε το πράσινο φως για το σχηματισμό του συμβουλίου.
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας μας αφού ευχαρίστησε τα μέλη για τη τιμή και την ευκαιρία να αναλάβει τον Ακρίτα σε αυτή τη σημαδιακή χρονιά, του μισού αιώνα ζωής, ανέλυσε εν συντομία το πλάνο του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επαφή που πρέπει να έχει ο Ακρίτας με όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας.
Το λόγο πήραν επίσης ο κοινοτάρχης Χλώρακας κ. Νικόλας Λιασίδης και ο βουλευτής Πάφου κ. Χαράλαμπος Πιτοκοπίττης οι οποίοι χαιρέτησαν με τη σειρά τους την προσπάθεια του κ. Βασιλείου και εξέφρασαν τη στήριξη τους.
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971