Τα “κρέμασε” ο Χρήστος Μακρής…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΠΑΦΙΤΗΣ ποδοσφαιριστής Χρήστος Μακρής γνωστοποίησε την απόφαση του να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 32χρονος παίκτης στην πολυετή πορεία του στα Κυπριακά γήπεδα κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

Ημέρα έναρξης αγωνιστικής περιόδου η σημερινή. Παράξενη μέρα για μένα προσωπικά γιατί μετά από 15 χρόνια δεν ξύπνησα με το άγχος, την αγωνία και την πίεση του αγώνα της πρεμιέρας. 15 χρόνια χαράς, λύπης, απογοήτευσης, αδικίας, ενθουσιασμού, νίκες, ήττες, τραυματισμοί, γκολ, χαμένες ευκαιρίες αλλά και περηφάνιας. Δύσκολο συναίσθημα αλλά πάντα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα προπονητές, παράγοντες, οικογένεια. Αυτό που κρατώ είναι οι εμπειρίες και οι φιλίες που απόκτησα όλα αυτά χρόνια που θα με βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία.
P. S. Προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μια συμβουλή:
Μην σταματάτε να κυνηγάτε το όνειρο σας, μην σταματάτε να δουλεύετε σκληρά και με σωστό πλάνο, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει η ευκαιρία που θα σας αλλάξει την ζωή💯
#theend