ΕΞΕΛΙΞΗ: Επιστρέφουν στις πισίνες οι Υδατοσφαιριστές του Ν.Ο. Πάφου!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχει η διένεξη ανάμεσα στους Υδατοσφαιριστές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου με την διοίκηση του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση τους οι αθλητές ενημέρωσαν ότι πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στις πισίνες, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι δεν θα ανεχθούν αθέτηση των συμφωνηθέντων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Υδατοσφαιριστών του Ν.Ο. Πάφου:

Οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στα εσωτερικά του Ναυτικού Ομίλου Πάφου(ΝΟΠ) που οδήγησαν στη μαζική μας αποχώρηση από την αγωνιστική ομάδα του τμήματος Υδατοσφαίρισης, προφανώς και δεν χαροποιούν κανένα και πρωτίστως εμάς τους αθλητές. Ταυτόχρονα όμως, κατά τα φαινόμενα ήταν αναγκαίες για να υπάρξει η απαιτούμενη κινητικότητα τόσο από την πλευρά της ομοσπονδίας όσο και της τοπική κοινωνίας με πρωτοστάτη τον Δήμο Πάφου και το Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά από διαβουλεύσεις έχει υπάρξει μια καταρχήν συμφωνία, ανάμεσα στον Όμιλο Υδατοσφαίρισης Πάφου αλλά και τον ΝΟΠ με την εποπτεία της ΚΟΕΚ, η οποία σε πρώτη φάση εγγυάται τον προϋπολογισμό του τμήματος – τον οποίο είχαμε παρουσιάσει στις συναντήσεις μας με το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΠ – αλλά και οδηγεί τον ΝΟΠ σε βαθιές καταστατικές αλλαγές εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων που θα αλλάξουν άρδην τον μέχρι σήμερα τρόπο λειτουργίας του. Στη βάση αυτών των συνθηκών είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις πισίνες. Επιφυλασσόμαστε όμως να αποχωρήσουμε εκ νέου εάν έστω και ένα γιώτα από τα συμφωνηθέντα αθετηθεί από το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ. Η δυσπιστία μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ δεν έχει αρθεί και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν το ίδιο αφανείς μέχρι το τέλος της θητείας τους. Το πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση μας για επιστροφή αποτελεί το μέλλον του τμήματος το οποίο δεν είναι άλλο από τις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά του τμήματα. Η παρούσα συμφωνία εφόσον τηρηθεί θα βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξή τόσο της υδατοσφαίρισης αλλά και των άλλων τμημάτων του ΝΟΠ.
Η αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ:
Γιάννης Ιωαννίδης, Θεόδωρος Ηρακλέους, Αίαντας Ιεζεκιήλ, Κώστας Μιχαηλίδης, Κάρλος Μαύρος, Ραφαήλ Ναζίρης, Σπύρος Ευσταθίου, Ηλίας Παμπόρης, Νικόλας Μιχαήλ, Γιώργος Ανδρονίκου, Κώστας Γεωργιάδης, Φίλιπ Νικόλοβ, Παναγιώτης Ηροδότου, Παναγιώτης Σωκράτους.