Βγαίνει το πρόγραμμα για την ΟΠΑΠ Basket Leauge και Γυναικών Α’ κατηγορίας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ερχόμενη Παρασκευή (11/9) θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για την ΟΠΑΠ Basket League και την ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι κληρώσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία, στις 12:00 για την ΟΠΑΠ Basket League και στις 12:15 για την ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας.

Ακολούθως θα δοθούν διευκρινήσεις προς τα σωματεία για τα ιατρικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΟΠΑΠ Basket League της σεζόν 2020-2021 θα διεξαχθεί με την  παρουσία των εξής εννέα ομάδων: ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΠ Πάφου, ΕΘΑ Έγκωμης, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Κεραυνός Στροβόλου και Ομόνοια Λευκωσίας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ για τον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Όσο αφορά το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, αυτό θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία επτά ομάδων οι οποίες θα είναι οι: ΑΕΛ Λεμεσού, Αναγέννηση Γερμασόγειας, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΠ Πάφου, ΕΘΑ Έγκωμης, ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου και Phoenix MJ Basket Plus.