Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ΕΝΑΔ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει ότι από σήμερα είναι διαθέσιμα προς πώληση τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Η τιμή τους, λαμβάνοντας υπόψη και τη γενικότερη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, έχει οριστεί στο ποσό των €60,00 και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020/2021.
Μετά και τα μέτρα για τον Covid 19 που έχουν ανακοινωθεί από την ΚΟΠ και το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται στους αγώνες ποδοσφαίρου, στο οποίο γίνεται αναφορά στο μέγιστο αριθμό φιλάθλων που μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιο αγώνα, αναφέρεται ρητά ότι σε στάδια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της Γ’ Κατηγορίας, θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο 300 φιλάθλων με την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο με προπώληση και θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα που αναφέρονται. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης των εισιτήριων μόνο μέσω προπώλησης, τότε ο μέγιστος αριθμός θεατών αυτομάτως μειώνεται σε 150.
Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα αλλά και με την πιθανότητα έκδοσης νέων διαταγμάτων, υπάρχει περίπτωση και να μην λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων στο γήπεδο. Συνεπώς, οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας θα έχουν σίγουρη πρόσβαση στον αγώνα της ομάδας μας αλλά και προτεραιότητα και σίγουρη θέση στο γήπεδο.
Καλούμε τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το Εισιτήριο Διαρκείας τους για να εξασφαλίσουν τη σίγουρη πρόσβαση τους στους εντός έδρας αγώνες αλλά και για να στηρίξουν την καινούρια αρχή που κάνει φέτος η ομάδα μας.