Ο Δήμος Πάφου βάζει “λουκέτο” στο Κολυμβητήριο Πάφου… Διαβάστε τον λόγο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οι τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου (ΔΕΣ ΕΔΩ) σε συνδυασμό με την ίδρυση νέου Ομίλου Υδατοσφαίρισης (ΔΕΣ ΕΔΩ), ώθησε τον Δήμο Πάφου να απαγορεύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και του Όμιλου Υδατοσφαίρισης Πάφου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Ευαγόρας Παλληκαρίδης”.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του Δήμου Πάφου:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» – ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
Ο Δήμος Πάφου με λύπη παρακολουθεί τις διενέξεις που έχουν ξεσπάσει εντός του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και επέφεραν τη δημιουργία νέου Ομίλου Υδατοσφαίρισης.
Ο Δήμος θεωρεί ότι τα φαινόμενα αυτά αποβαίνουν εις βάρος των παιδιών της πόλης μας που ασχολούνται με τον υγρό στίβο, αλλά και εις βάρος του αθλητισμού στην Πάφο γενικότερα.
Υπό το φως των δυσάρεστων και απαράδεκτων αυτών εξελίξεων, ο Δήμος Πάφου αποφάσισε να αναστείλει τη χρήση του Κολυμβητηρίου από το Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Όμιλο Υδατοσφαίρισης, καθώς η κατάσταση στα διοικητικά τους φαίνεται να οδηγείται στα άκρα, με πιθανότητα ακόμη και αξιόποινων πράξεων.
Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πάφου καλεί την Ομοσπονδία Κολύμβησης, καθώς και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς, όπως παρέμβουν άμεσα για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο πρόβλημα.
Διευκρινίζεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» είναι ανοικτό και λειτουργεί κανονικά για τα Προγράμματα του ΑΓΟ (Αθλητισμός για όλους).