ΑΠΟΠ: Το 1ο τουρνουά “Άκης Κλεάνθους” είναι γεγονός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τουρνουά καλαθόσφαιρας προς τιμή του αείμνηστου “Άκη Κλεάνθους” διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου η Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΠ!

Στην διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο “Άκης Κλεάνθους” στην Πάφο θα συμμετάσχουν εκτός από της Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΠ, οι αντίστοιχες της ΑΕΛ, ΕΘΑ και ΕΝΑΔ!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Ο ΑΠΟΠ διοργανώνει το 1ο Γυναικείο ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας εις μνήμη του Άκη Κλεάνθους.
Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τον κόσμο της Πάφου!
Εις ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού προς τον αείμνηστο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους, ο ΑΠΟΠ διοργανώνει το πρώτο Γυναικείο ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας.
Στο Τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «’Ακης Κλεάνθους» και το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό και μεγάλο αθλητικό γεγονός για τον κόσμο της Πάφου, θα συμμετέχουν οι Γυναικείες Ομάδες Καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ, της ΕΘΑ, της ΕΝΑΔ και του ΑΠΟΠ.
Στόχος μας όπως καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και ομάδες από το εξωτερικό.
Ο αείμνηστος Άκης Κλεάνθους, ως Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, υπηρέτησε με όραμα και σεβασμό και συνέδεσε το όνομα του με τομές στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Κύπρου.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, επιτέλεσε ένα πολύ σημαντικό έργο και υπήρξε πάνω από όλα ένας αγαπητός φίλος ο οποίος διακρίθηκε για την εργατικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις θέσεις που ανέλαβε.
Προς τιμήν του, η κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Α’ Λυκείου που αποτελεί και την έδρα των Τμημάτων Καλαθόσφαιρας της ομάδας μας, μετονομάστηκε σε αίθουσα «Άκης Κλεάνθους».
Το Τουρνουά στηρίζει το ξενοδοχείο Anemi Hotels & Suites όπου είναι και ο χορηγός φιλοξενίας.