Πίεσε τους «φούριας ρόχας» η Κύπρος και έδειξε δυνατότητες πριν την πρεμιέρα

Σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα αγώνα η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων με την Εθνική Ισπανίας την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020. Παίζοντας καλύτερα σε σχέση με την Πέμπτη, οι διεθνείς πίεσαν τους «φούριας ρόχας», αλλά έχασαν με το στενό 1-2 σετ (τότε ολοκληρώθηκε ο αγώνας).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Jorge Cannestracci και ο βοηθός του Λούης Λοϊζου έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και των 14 διεθνών. Όπως εξήγησε ο βοηθός προπονητής Λούης Λοϊζου, «δοκιμάσαμε σχήματα και τακτικές, ενώ οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν όλοι αναγκάζοντας σε λάθη τους Ισπανούς».

Στο φιλικό αγωνίστηκαν οι: Ο. Σαββίδης, Αυγ. Σαββίδης, Α.Χρυσοστόμου, Στρουγκάρεβιτς, Παφίτης, Χαριδήμου, Προδρόμου, Αλεξίου, Μαυρομμάτης, Αντωνίου, Σιαπάνης, Χριστοφόρου, Ελευθερίου, Παντελή.

Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε και τους 14 παίκτες που θα αγωνιστούν στο Δ’Προκριματικό Όμιλο.

Η Εθνική που χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου, θα προπονηθεί στις 18:30 το Σάββατο 29 Αυγούστου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και την Κυριακή στις 12:00.O  αγώνας της πρεμιέρας με την Ισπανία είναι την Κυριακή στις 20:00.