Στην “μάχη” για το όνειρο απόψε η Ομόνοια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Ομόνοια Λευκωσίας αντιμετωπίζει απόψε στη Βαρσοβία την Πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Λέγκια, το Στάδιο “Wojska Polskiego”,θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προπονήθηκαν χθες βράδυ στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα.

Διαιτητής ορίστηκε ο Βέλγος Nathan Verboomen.

Να θυμίσουμε πως, όλοι οι προκριματικοί αγώνες των διοργανώσεων της UEFA είναι μονοί (με εξαίρεση τα play-off του Champions League) και διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Ομόνοια απέκλεισε εκτός έδρας την Αραράτ Αρμενίας. Εκτός έδρας θα δώσει και τον αποψινό της αγώνα και θέλει να πετύχει άλλη μια επιτυχία η οποία θα της επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στα προκριματικά του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή η Ομόνοια απόψε αποκλειστεί, θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.