“Ντεμαράζ” μεταγραφών από την Πάφο FC και έπεται συνέχεια… (WHO IS WHO)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπορεί και φέτος ο προγραμματισμός της Πάφος FC να άργησε να ολοκληρωθεί, ωστόσο οι Ρώσοι επενδυτές με ντεμαράζ μεταγραφών στις τελευταίες ημέρες γέμισαν το “οπλοστάσιο” του Κάμερον Τόσακ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα το τελευταίο 48ωρο πρόσθεσε στο δυναμικό της τρεις ποδοσφαιριστές! Πρόκειται για τους Μουκουέλε Ακαλέ, Καμίλο Σαΐζ και Ζοάο Αουρέλιο.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση της Πάφου για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ!

WHO IS WHO: 

Μουκουέλε Ακαλέ: Πρόκειται για 23χρονο Αμερικανό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ (δεκάρι) και στα “φτερά” της επίθεσης. Ήρθε στην Πάφο FC έχοντας φήμη μεγάλου ταλέντου. Στα “ατού” του η ντρίμπλα και το “γλυκό” του αριστερό πόδι!

Καμίλο Σαΐζ: Είναι 28χρονος Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι εξαιρετικές και φημίζεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ζοάο Αουρέλιο: Πρόκειται για πολύπειρο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Στα 32 του χρόνια ξενιτεύεται για πρώτη φορά για λογαριασμό της Πάφος FC. Αγωνίζεται κυρίως στο δεξιό άκρο της άμυνας αλλά και στη μεσαία γραμμή. Έρχεται στην ομάδα της πόλης μας μετά από “γεμάτες” σεζόν και πολλές συμμετοχές!