Πάφος FC: Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για Ανόρθωση!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Εντός έδρας αποστολή έχει και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta η Πάφος FC. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή 28 Αυγούστου η ομάδα του Κάμερον Τόσακ θα υποδεχθεί στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η Πάφος FC ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς. Διαβάστε λεπτομέρειες στην πιο κάτω ανακοίνωση:

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, απέναντι σε άλλον έναν ισχυρό αντίπαλο την Παρασκευή 28/8 και ώρα 18:30.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση Αμμοχώστου για 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA 2020-2021.

Ενόψει του αγώνα ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες και καλούμε όλο τον κόσμο της Πάφου και της φιλοξενούμενης ομάδας, να τις εφαρμόσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Εισιτήρια ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του γηπέδου, η πώληση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.pafosfc.com.cy και στα γραφεία της ομάδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τις Κάρτες Διαρκείας επικοινωνείτε με το 26221500.

Ώρες διάθεσης εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας: Τετάρτη και Πέμπτη 13:00 με 18:00 και Παρασκευή 28/8 9:00 με 13:00.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης την Ανατολική.

Παρακαλούμε όλους τους φίλαθλους, να συμπεριφέρονται με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών, ταξιθετών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων θα εφαρμοστούν τα εξής μέτρα.

  • Χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εισόδου, εξόδου και αναγκαίας μετακίνησης στο χώρο της κερκίδας.
  • Στις εισόδους θα υπάρχει θερμομέτρηση και αυστηρός έλεγχος.
  • Δύο μέτρα απόστασης στους χώρους του Σταδίου, στις καντίνες και στις τουαλέτες.
  • Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει να παραμείνετε στις θέσεις σας και να περιμένετε από τους υπευθύνους να σας υποδείξουν πότε θα αποχωρήσετε από το γήπεδο.
  • Μεταξύ των θεατών θα υπάρχουν ενδιάμεσα άδεια καθίσματα εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας (Σύζυγος ή παιδιά)
  • Απαγορεύονται τα ομαδικά τραγούδια και ζητωκραυγές για την αποφυγή διασποράς σταγονιδίων.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε επαφή με ποδοσφαιριστές ή μέλη του προπονητικού επιτελείου.