Σημαντικές πληροφορίες για το παιχνίδι Πάφος-Ομόνοια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC, καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών από το γήπεδο και στην φετινή περίοδο. Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι οπαδοί λόγω του κορωνοϊού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Όλη η Πόλη στο Γήπεδο!

Το «Στέλιος Κυριακίδης» φιλοξενεί το Σάββατο ένα σπουδαίο παιχνίδι και η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι απαραίτητη.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ομόνοια Λευκωσίας για τη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος CYTA 2020-2021, με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ευχόμαστε σε όλο το φίλαθλο κόσμο, σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους φορείς Καλό Πρωτάθλημα, μέσα σε πλαίσιο αθλητοπρέπειας και ευ αγωνίζεσαι

Ενόψει του αγώνα ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες και καλούμε όλο τον κόσμο της Πάφου και της φιλοξενούμενης ομάδας, να τις εφαρμόσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Εισιτήρια ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του γηπέδου, η πώληση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.pafosfc.com.cy και στα γραφεία της ομάδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τις Κάρτες Διαρκείας επικοινωνείτε με το 26221500.

Ώρες διάθεσης εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας: Παρασκευή 21/08 μέχρι τις 19.00 και Σάββατο 22/08

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας Λευκωσίας την Ανατολική.

Παρακαλούμε όλους τους φίλαθλους, να συμπεριφέρονται με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών, ταξιθετών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων θα εφαρμοστούν τα εξής μέτρα.

  • Χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εισόδου, εξόδου και αναγκαίας μετακίνησης στο χώρο της κερκίδας.
  • Στις εισόδους θα υπάρχει θερμομέτρηση και αυστηρός έλεγχος.
  • Δύο μέτρα απόστασης στους χώρους του Σταδίου, στις καντίνες και στις τουαλέτες.
  • Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει να παραμείνετε στις θέσεις σας και να περιμένετε από τους υπευθύνους να σας υποδείξουν πότε θα αποχωρήσετε από το γήπεδο.
  • Μεταξύ των θεατών θα υπάρχουν ενδιάμεσα άδεια καθίσματα εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας (Σύζυγος ή παιδιά)
  • Απαγορεύονται τα ομαδικά τραγούδια και ζητωκραυγές για την αποφυγή διασποράς σταγονιδίων.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε επαφή με ποδοσφαιριστές ή μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Καλό Νέο Πρωτάθλημα 2020-2021