Ανανέωσε με τον ΑΠΟΠ ο Pigram!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αμερικανό shooting guard, Courtney Pigram, ανακοίνωσε η ομάδα Ανδρών του ΑΠΟΠ!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Παραμένει «Παφίτης» ο Pigram! 
Ανανέωση συνεργασίας για τον ΑΠΟΠ με τον Αμερικάνο Shooting Guard, Courtney Pigram!
Με τα κυανόλευκα, θα αγωνίζεται και φέτος, ο Αμερικανός Courtney Pigram ο οποίος είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση του ΑΠΟΠ για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο 35χρονος Shooting Guard ο οποίος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στο παρκέ, συμπληρώνει την τριάδα των ξένων και δηλώνει πανέτοιμος να ενισχύσει την δυναμική της ομάδας της Πάφου, στο νέο πρωτάθλημα της Basket League!
Τεχνικό Επιτελείο και Διοίκηση, δεν θα μπορούσαν παρά να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για την παραμονή του Pigram καθώς πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας ο οποίος με την εμπειρία του αλλά και τις επιθετικές του «αρετές», θα δώσει πολλές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού!
🔜 Την ίδια ικανοποίηση εκφράζει από την πλευρά του και ο ίδιος ο Αμερικάνος. Αυτούσια η δήλωση του:
«Very excited for the opportunity to be back to Apop to play for a great Coach, and do some special things with some great guys this season! Love the city of Pafos, the organization and most importantly the fans! Looking forward to a HUGE year.Thanks for the opportunity, see you soon»!
Welcome aboard Courtney! It’s great to have you as part of our team!!