ΑΠΟΠ: Ενίσχυση με Tristin Walley!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η ομάδα Ανδρών του ΑΠΟΠ!

Αυτή την φορά η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Αμερικανό “φόργουορντ” Tristin Walley!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Welcome aboard Tristin!!!
Mε Tristin Walley, ο ΑΠΟΠ αποδεικνύει την αποφασιστικότητα του να διαπρέψει και την νέα σεζόν στα παρκέ της Basket Leaque!
O 24χρονος Αμερικανός forward, με ύψος 2.01, αποτελεί μετά τον Tj Washington το νέο απόκτημα της ομάδας που θα αγωνιστεί με τα χρώματα των κυανόλευκων και θα ενισχύσει σημαντικά τους στόχους που το ιστορικό σωματείο, έχει θέσει για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο Walley ο οποίος αγωνίστηκε στο NCAA με το Πανεπιστήμιο του Arkansas, ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με την BC Titebi με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια έχοντας 14.4 πόντους, 9.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 2.4 κλεψίματα ( 3ος στο πρωτάθλημα) και 1.3 μπλοκ (4ος στο πρωτάθλημα).
Από την πλευρά του ο Αμερικανός, εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνεια για την ενσωμάτωση του στην ομάδα του ΑΠΟΠ και δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.
 Αυτούσια η δήλωση του Tristin Walley:
“I’m so honored and thankful for the opportunity from APOP Paphos to come and play in Cyprus! It is truly a blessing to get back to doing what I love to do in such a beautiful country and competitive league. I want to thank Coach Markos and his staff for believing enough in me for this opportunity. And most importantly all the glory to God for this! Go APOP!”