Ο Γιώργος Κουννάς του Προοδευτικού ο νέος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πολύ τιμητική για την Πάφο και συγκεκριμένα για τον Προοδευτικό θεωρείται η εκλογή του προέδρου του Γιώργου Κουννά στην αντιπροεδρία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Ο πρόεδρος του Προοδευτικού στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης κέρδισε την εμπιστοσύνη των μελών της Ομοσπονδίας και θα βρεθεί δίπλα από τον επί σειρά ετών πρόεδρο στρατηγού ε.α. Χαράλαμπο Λόττα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε το διορισμό των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν εισηγήσεων των σωματείων. Σημειώνεται ότι μετά την πολύ πρόσφατη τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, το Δ.Σ. έγινε 15μελες και σε αυτό εκπροσωπούνται όλα τα σωματεία – μέλη της ΚΟΧ κάτι που καθιστά ακόμη μεγαλύτερη την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τον κ. Κουννά όλα τα σωματεία της Κύπρου.

Δημιουργήθηκε επίσης Εκτελεστικό Συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι εκπρόσωποι των σωματείων Α’ Κατηγορίας Ανδρών, ένας εκπρόσωπος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ανδρών και ένας του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικών και ο Πρόεδρος, μαζί με τον  Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία.

Η προσήλωση του Γιώργου Κουννά στην χειροσφαίριση αλλά και το διαχρονικά καλό όνομα του Προοδευτικού μέτρησαν πάρα πολύ στην πιο πάνω εκλογή.