Έκλεισε με beach volley τη χρονιά ο ΔΙΑΣ και ετοιμάζεται για την επόμενη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με μια συνάντηση στην παραλία όπου οι αθλήτριες του σωματείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα μυστικά του beach volley έκλεισε τη χρονιά 2019-2020 ο ΔΙΑΣ Έμπας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και η δεδομένη αγάπη για το βόλεϊ προσέφεραν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μέρα διασκέδασης αλλά και εκμάθησης ακόμη των μυστικών της πετόσφαιρας.

Οι αθλήτριες του σωματείου υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Μάριου Καρεσίου και Γιώργου Χαραλάμπους προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις beach volley στην περιοχή του Φάρου και ακολούθως συμμετείχαν σε ένα οικογενειακό μίνι τουρνουά που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας.

Η ομάδα της Έμπας ανανέωσε το ραντεβού της για την νέα πετοσφαιρική χρονιά 2020-2021 περίπου προς το τέλος Αυγούστου που θα αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις με γεμάτες τις μπαταρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι εγγραφές στην Ακαδημία ξεκίνησαν και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα μίνι, παγκορασίδων και κορασίδων στα Κορίτσια και τμήμα μίνι στα αγόρια. Όσοι γονείς επιθυμούν περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές της ομάδας στα τηλέφωνα 99955006 και 96844980.