Πάφος FC: Αυτοί ξεχώρισαν στο φιλικό με Απόλλωνα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το πρώτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Πάφος FC. Η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Κάμερον Τόσακ ήταν θετική παρά την ήττα με 2-0 από τον σαφώς πιο έτοιμο Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Ουαλός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους σε αγώνα υψηλής έντασης και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινοβραδυνό παιχνίδι για την Πάφο FC ξεχώρισαν δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Τζέρσον Καμπράλ και Μπράιαν Ανγκούλο. Και οι δύο έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο δε Ολλανδός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στα άκρα της επίθεσης και είχε κάποιες εξαιρετικές προσπάθειες με αποκορύφωμα το σουτ στο 85ο λεπτό που κατέληξε στο δεξιό κάθετο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα.

Από την άλλη ο Ανγκούλο πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο. Ο Κολομβιανός θύμισε με την χθεσινή του παρουσία τον ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε με το που ήρθε στην Πάφο πριν δύο χρόνια. Ήταν ορεξάτος και μοίραζε εξαιρετικά το παιχνίδι από την θέση του επιθετικού μέσου!