Ένας γεννημένος “μαχητής” για τα μετόπισθεν της Πάφος FC! (WHO IS WHO)

0
368

Όπως αποκλειστικά σας ενημερώσαμε (ΔΕΣ ΕΔΩ), η Πάφος FC είναι έτοιμη να ανακοινώσει την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση μετά τον Άγγλο Ράσιαν Χέμπερν-Μέρφι.

Αυτή την φορά, το όνομα του εκλεκτού που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας είναι ο 23χρονος Τσέχος ποδοσφαιριστής Γιόσεφ Κβίντα!

Who is Who:

Ο δυναμικός στόπερ είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1997 στην Τσεχία. Από την ηλικία των 18 χρονών μετακόμισε από την χώρα του στην Ολλανδία, όπου και εισήχθηκε στην ομάδα Κ21 της Zwolle. Από τότε μέχρι και πρόσφατα αγωνιζόταν στα Ολλανδικά πρωταθλήματα (Α’ και Β’ Κατηγορίας) με τις ομάδες των Zwolle, Almere City και ΝEC Nijmegen!

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και… “μαχητής”:

Πρόκειται για “γίγαντα” καθώς βλέπει τον κόσμο από το 1.96μ. Είναι αριστεροπόδαρος και στο παρελθόν πέρα από κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τόσο οι δημοσιογράφοι στην Ολλανδία όσο οι συμπαίκτες τον χαρακτηρίζουν ως “μαχητή” εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Κβίντα για το μαχητικό του πνεύμα δήλωσε τα εξής: «Έχω αυτή τη νοοτροπία από τον πατέρα μου. Πάντα αγωνιζόταν για τους συμπαίκτες του. Ο αδερφός μου επίσης έχει αυτό το χαρακτηριστικό”…

Σε Ρώσικο ραντάρ….

Όπως αποκάλυψαν Ολλανδικά δημοσιεύματα, πριν λίγους μήνες ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα “ραντάρ” Ρώσικης ομάδας. Συγκεκριμένα η περίπτωση του Τσέχου αμυντικού κίνησε το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές:

Από το 2014 και έπειτα, ο Κβίντα φόρεσε την φανέλα των “μικρών” Εθνικών της Τσεχίας. Στην ομάδα κάτω των 20 υπήρξε και αρχηγός! Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί με μία καλή παρουσία με τα χρώματα της Πάφου θα μπορέσει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να χτυπήσει ακόμη και την πόρτα της Εθνικής Ανδρών….