Τα είπα ΚΟΑ και ΔΙΑΣ Έμπας- Γεμάτο όρεξη το ΔΣ του ΔΙΑ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε μια πολύ φιλική συνάντηση στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού τα είπαν προχθές ΚΟΑ και ΔΙΑΣ Έμπας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας της Έμπας συνεχίζοντας σε φουλ ρυθμούς της επαφές του δεν αφήνει μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη και σίγουρα από τη συνάντηση με την ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν.

Η ομάδα της Έμπας η οποία διαθέτει ένα από τα πλέον δραστήρια Διοικητικά Συμβούλια και μια ραγδαία αναπτυσσόμενη Ακαδημία ενημέρωσε τον ΚΟΑ για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει τόσο κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού όσο και με την έναρξη της νέας αγωνιστικής πεεριόδου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές και προσωπικές σχέσεις με τον ΔΙΑ Έμπας διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός θα σταθεί αρωγός σε όποια προσπάθεια ενισχύει το ευ αγωνιζεσθε και την ενασχόληση μικρών παιδιών με τον αθλητισμό.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του ΚΟΑ

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ συναντήθηκε με το σωματείο ΔΙΑΣ Έμπας

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 στα γραφεία του ΚΟΑ με αντιπροσωπεία του αθλητικού, πολιτιστικού σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας που αποτελείτο από τον Πρόεδρο Γιώργο Αριστοδήμου, τη γραμματέα Σταυρούλα Μιλτιάδου, τον ταμία Σπύρο Γεωργίου, τη βοηθό ταμία Κούλλα Χρυσοχού, τον γενικό αρχηγό Μάριο Ιγνατίου και τον προπονητή της ομάδας Μάριο Καρεσίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σωματείο.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου και οι λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης και Κώστας Σολωμού.