ΑΠΟΠ: Στελέχωσε την Γυναικεία ομάδα με έμπειρους προπονητές!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επαναλειτουργεί το τμήμα Γυναικών η ομάδα καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΠ στην φετινή σεζόν και η διοίκηση του ΠΑΦΙΤΙΚΟΥ σωματείου προχώρησε στην ποιοτική στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της νεοσύστατης ομάδας!
Συγκεκριμένα, οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την σύναψη συνεργασίας με τον κόουτς Γιώργο Ομήρου και τον βοηθό του Μιλτιάδη Γεωργιάδη.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Προπονητές Γιώργο Ομήρου και Μιλτιάδη Γεωργιάδη που θα αποτελέσουν το Προπονητικό Επιτελείο της ομάδας Γυναικών του Α.Π.Ο.Π.
Ο Coach Ομήρου σήκωσε κατευθείαν μανίκια και έπιασε δουλειά αναλαμβάνοντας άμεσα το σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά ενώ όπως ανακοίνωσε ήδη στις καλαθοσφαιρίστριες της ομάδας ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν ξανά οι προπονήσεις της Γυναικείας μας ομάδας.
Σύντομο ιστορικό.
Coach Ομήρου Γιώργος:
Γεννημένος στις 02/11/73, ξεκίνησε το μπάσκετ το 1987 στην Άεκ Καθολικής και στην καριέρα του σαν παίκτης έπαιξε στη Αεκ-Έσπερο και Αναγέννηση Γερμασόγειας.
Προπονητική ξεκίνησε στην Αναγέννηση το ‪2001-2002‬ με παιδικό/παμπαιδικό και γυναικείο ‪2004-2005‬ και έμεινε στην Αναγέννηση για 10 χρόνια.
Από το 2010 ξεκίνησε μια νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς δημιούργησε στην Κύπρο το μπάσκετ με αμαξίδιο με την πρώτη ομάδα του τον Ήφαιστο όπου είναι προπονητής μέχρι και σήμερα.
Διετέλεσε επίσης και σαν ο πρώτος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου για το μπάσκετ με αμαξίδιο το ‪2017-2018‬.
Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν παράλληλα και στην ομάδα της Ανόρθωσης στα αγωνιστικά τμήματα Εφήβων και κορασίδων ενώ την τελευταία χρονιά 2019-2020 διετέλεσε Team Manager στην Αντρική ομάδα της Αμμοχώστου.
Coach Μιλτιάδης Γεωργιάδης:
Ο άμεσος συνεργάτης του κ. Ομήρου, ο Coach Μιλτιάδης Γεωργιάδη διετέλεσαι προπόνητης στους Παμπαίδες του Απόλλωνα την περσινή περίοδο.
Ζητήσαμε μια πρώτη δήλωση από τον Προπονητή μας Γυναικών και σας την παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω.
Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΠ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να αναλάβω την γυναικεία ομάδα.
Υπάρχει αρκετή θέληση και όρεξη από όλη την οικογένεια του ΑΠΟΠ να επαναλειτουργήσει το γυναικείο τμήμα και ο στόχος μας για την φετινή χρονιά είναι να μπουν γερές βάσεις και να μπορέσει και πάλι η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Κύπρου.
Έχουμε συμφωνήσει σε όλα στο αγωνιστικό πλάνο και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η φετινή χρονιά. Θεωρώ πως το μπάσκετ στην Πάφο είναι ένα άθλημα πολύ αγαπητό στον κόσμο, ευελπιστούμε σε αυτή την νέα προσπάθεια να έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας .
Η ομάδα θα απαρτίζεται κυρίως με παίκτριες που έχουν ήδη αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα συν κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα γίνουν με παίκτριες από άλλες πόλεις.