Αναστέλλει την λειτουργία της Γυναικείας ομάδας ο Παφιακός…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παφιακού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (15/7) ανακοινώθηκε ότι το σωματείο αναστέλλει την λειτουργία του Γυναικείου τμήματος Πετόσφαιρας. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες σε ότι αφορά την ομάδα Ανδρών της νέας περιόδου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση του Παφιακού στην πιο κάτω ανακοίνωση του σωματείου:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/07/2020 η Γενική Συνέλευση του Παφιακού Συλλόγου αθλοπαιδιών. Στη συνέλευση έγινε απολογισμός της χρονιάς 2019-2020 και των δυσκολιών που έφερε ο κορονοϊός στην ομάδα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ, Δρ Αντώνης Οικονομίδης, ενημέρωσε τα μέλη που παρευρέθηκαν ότι πάρθηκε απόφαση για συνεργασία στην ανδρική ομάδα με τον Κυριάκο Καμπερίδη, προπονητή που έφερε το τελευταίο πρωτάθλημα στην Πάφο.
Έγινε ενημέρωση για τον Κωνσταντίνο Σκορδή ο οποίος δόθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ αφού θα βρίσκεται στη Λευκωσία για τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Αναφορικά με τη γυναικεία ομάδα αποφασίστηκε όπως ανασταλεί η λειτουργία της για τουλάχιστον την φετινή χρονιά αφού όπως είπε ο Πρόεδρος είναι δύσκολο για ένα Διοικητικό Συμβούλιο να κρατήσει “ζωντανές” δύο ομάδες που στόχο έχουν τον πρωταθλητισμό. Στο σημείο αυτό ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της KORANTINA HOMES, κ. Γιώργο Ιωάννου που με τη καθοριστική του συμβολή στήριξε και κράτησε την ομάδα των γυναικών σε πρωταγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
Αναφορικά με τις ακαδημίες έχει τοποθετηθεί ο κ. Ανδρέας Καλός ώς υπεύθυνος Ακαδημιών σε αντικατάσταση του κ. Κλεάνθη Σκορδή, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για τις άοκνες προσπάθειες του κατα τα τελευταία χρόνια και ο οποίος θα καταλάβει την θέση του εκπροσώπου μας στην ΚΟΠΕ. Στόχος είναι να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουν να λειτουργούν και να βγάζουν από το φυτώριο του Παφιακού παίκτες που να πρωταγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα της ομάδας της Πάφου.
Ακολούθως το Δ.Σ. έχει καταρτιστεί σε σώμα όπως πιο κάτω:
Διοικητικό Συμβούλιο 2020-2021
Πρόεδρος : Αντώνης Οικονομίδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Κυριάκος Σωκράτους
Α. Αντιπρόεδρος : Χρήστος Μακαρίου
Γενικός Αρχηγός & Έφορος Ανδρικής Ομάδας : Στέλιος Μιχαήλ
Πρόεδρος επιτροπής Ακαδημιών: Ανδρέας Καλός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Στέλιος Μιχαήλ
Γραμματέας : Γιώργος Κανικλίδης
B. Γραμματέας: Έρμος Μιχαηλίδης
Ταμίας : Γιώργος Κανικλίδης
Β. Ταμίας: Στέφανος Δήμου
Νομικός Σύμβουλος: Νικήτας Νικήτα
Μέλη : / Δημήτρης Χρίστου / Σωτήρης Χριστοδούλου/ Αντρέας Ηλία/Δημήτρης Δημητρίου/Αναστάση Μάριος / Χρυσόστομος Χρυσοστόμου/Παναγιώτης Λαμπριανού.
Εκπρόσωπος Ομοσπονδίας: Κλεάνθης Σκορδής