Ρόστερ για μεγάλα πράγματα “έχτισε” ο Προμηθέας Μουττάλου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και της επιτροπής προγραμματισμού, ο Προμηθέας Μουττάλου βρίσκεται ένα βήμα πριν την στελέχωση του ρόστερ στο 100% και δηλώνει πανέτοιμος για την μεγάλη “μάχη” του τίτλου. Μάλιστα, ορίστηκε και η έναρξη της προετοιμασίας για τις 24 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, παρότι αποχώρησαν κάποιοι πολύ καλοί παίκτες από το περυσινό ρόστερ, εντούτοις με την απόκτηση έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως οι Μ. Χατζηζηνοβίου, Α. Χατζηζηνοβίου, Χ. Παλάς, Σ. Πικραμμένος, Αχιλλέως “Παπακίτα”, ο Προμηθέας είναι βέβαιο ότι θα έχει και στη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στις διοργανώσεις της ΠΟΑΣΠ.

Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας κ. Λάκη Αθανασίου, ο οποίος μας προανήγγειλε κι’ άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

“Την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας μας. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς καταφέραμε με την διοίκηση και συγκεκριμένα τον κ. Αλέξη Παπαπέτρου, τον τεχνικό Διευθυντή κ. Αχιλλέα Νικολάου και την ομάδα προγραμματισμού, να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα είναι ικανό να διεκδικήσει τόσο το Κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ και να αγωνιστεί στους αγώνες Ένταξης της ΣΤΟΚ. Πραγματοποιήσαμε πάρα πολύ ποιοτικές μεταγραφές γι’ αυτό τον σκοπό και θα ανακοινώσουμε ακόμη τρεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ταυτόχρονα θέλω να αναφερθώ και στο υπάρχον υλικό που απαρτίζεται από πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ μας οι εξής ποδοσφαιριστές: Σ. Πικραμένος, Α. Χατζηζηνοβίου, Μ. Χατζηζηνοβίου, Χ. Παλάς, Παπακίτα, Λίντας, Σάββας Θεοδοσίου, Π. Ζερπετέας, Νεόφυτος Αντωνίου, Γ. Λαντζουράκης, Σιλουανός Χαραλάμπους, Δ. Λουκαΐδης, Στάθης Κλείτου, Ράσμους Βέμπερ, Κρίστιαν Μάριους, Αρτέμης Χαϊσάν, Γιαννάκης Αθανασίου και Στέλιος Δημοσθένους”.