Αιμοδοσία στην μνήμη του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς από το ΔΙΑ Έμπας και την οικογένειά του 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την απόφαση όπως προχωρήσουν σε εκδήλωση αιμοδοσίας στη μνήμη του αείμνηστου Ντράγκαν Μιλόσεβιτς συμφώνησαν ο ΔΙΑΣ Έμπας και η οικογένεια του αείμνηστου Σερβοκύπριου.
Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Πάφου και τους απανταχού φίλους του βόλεϊ ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, μέρες που συμπληρώνονται τρεις μήνες από τον πρόωρο θάνατο του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στη μνήμη του στην έδρα του σωματείου στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.
Στόχος της αιμοδοσίας είναι αφενός η έμπρακτη στήριξη σε αποθέματα της Τράπεζας Αίματος του Κέντρου Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και η υποχρέωση που αισθάνεται το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου της Έμπας το οποίο τελευταίο υπηρέτησε ο κ. Μιλόσεβιτς ως Τεχνικός Διευθυντής, να κρατήσει άσβεστη την μνήμη του.
Σε συνεννόηση με την οικογένεια του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς αλλά και το Κέντρο Αίματος ο ΔΙΑΣ Έμπας θα ανακοινώσει στο προσεχές διάστημα την ακριβή ημερομηνία της αιμοδοσίας.