Σήκωσαν τα μανίκια πάνω και έπιασαν δουλειά στον ΔΙΑ Έμπας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Από εκεί που σταμάτησαν συνεχίζουν όπως όλα δείχνουν και τη φετινή χρονιά στον ΔΙΑ Έμπας.
Η μεγάλη Οικογένεια του ΔΙΑ σήκωσε πάνω τα μανίκια και ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά για να έχει και φέτος τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάτι που πέτυχε και πέρυσι από την πρώτη της κιόλας χρονιά στην ΚΟΠΕ.
Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Χαραλάμπους ο οποίος διαθέτει τεράστια πείρα στο χώρο της πετόσφαιρας και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Ο Γιώργος μαζί με τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Μάριο Καρεσίου, αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα προπονητικά δίδυμα σε αναπτυξιακές ηλικίες ομάδων πετόσφαιρας σε όλη την Κύπρο.
Ταυτόχρονα το Διοικητικό Συμβούλιο κινείται σε πολλές κατευθύνσεις και όπως μας συνήθισε πέρυσι θα διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων ποικίλου χαρακτήρα, τόσο που σχετίζονται με το άθλημα όσο και άλλες που αφορούν τον Πολιτισμό αλλά και την Κοινωνία.
Τέλος όπως ανακοίνωσε ήδη το ΔΣ στην επίσημή του σελίδα στο Facebook οι εγγραφές της Ακαδημίας άρχισαν και φέτος καλύπτουν τις ηλικίες 6-16 δηλαδή από τα μίνι μέχρι παγκορασίδες και κορασίδες.