Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κ.Ο. Καλαθοσφαίρισης!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το απόγευμα της Πέμπτης (09/07) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου Κύπρου, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με την έναρξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, καλωσόρισε όλους τους προέδρους και τους εκπροσώπους των σωματείων στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Στην συνέχεια ο κ. Μουζουρίδης προχώρησε σε απολογισμό τον πεπραγμένων για τον δεύτερο χρόνο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων της ΚΟΚ, από την Άντρη Αντρέου, εκ μέρους της εταιρίας GAC Auditors.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μουζουρίδης έκανε αναφορά σε όλα όσα συνέβησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, με τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εκ μέρους της ΚΟΚ στους σχεδιασμούς για τα πρωταθλήματα, τις εθνικές ομάδες, το αναπτυξιακό κομμάτι, την λειτουργία, την προβολή, την προώθηση του αθλήματος, όπως επίσης και για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Παράλληλα, ανέφερε πως η Ομοσπονδία συνεχίζει να εργάζεται συνεχώς και ταυτόχρονα σε διάφορα μέτωπα, ξεκινώντας από τις πιο μικρές ηλικίες και το αναπτυξιακό κομμάτι της καλαθόσφαιρας, μέχρι και το ανδρικό και γυναικείο επίπεδο, το κομμάτι που αφορά τις Εθνικές Ομάδες αλλά και την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μουζουρίδης τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο, με μοναδικό στόχο να μπορέσει το κυπριακό μπάσκετ να ανέβει επίπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου της ΚΟΚ, Ανδρέα Μουζουρίδη, ακολούθησε ανάλυση όλων των δράσεων της Ομοσπονδίας για την σεζόν 2019-2020, από τον Γενικό Διευθυντή, Άθω Αντωνίου.