ΑΠΟΠ: Επαναλειτουργεί το Γυναικείο τμήμα!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την απόφαση να επαναλειτουργήσει το Γυναικείο της τμήμα πήρε η ομάδα Καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΠ!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας:

Τη δική της μπασκετική επανάσταση ζει πλέον η Πάφος!

Ξανά στο προσκήνιο με την ανασυγκρότηση του γυναικείου μας τμήματος

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, ο Α.Π.Ο.Π, αναδιοργανώνεται και επαναφέρει τη μικρή πόλη της Πάφου ξανά στο προσκήνιο, ενεργοποιώντας όλους τους μηχανισμούς του και ανασυγκροτώντας έπειτα από δύο χρόνια απουσίας το γυναικείο του τμήμα, επιστρέφοντας στις παλιές και γνώριμες συγκινήσεις και θέτοντας εκ νέου, πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα.

Με την ανασυγκρότηση του γυναικείου μας τμήματος, η Πάφος μας αναμένεται να ζήσει τη δική της μπασκετική επανάσταση, κάνοντας ακόμη ένα βήμα ανάπτυξης και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά!

Στόχος του Σωματείου μας, παραμένει μια δυνατή και αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στα σαλόνια της κυπριακής καλαθόσφαιρας και προς αυτή την κατεύθυνση, εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τους φιλάθλους και το κοινό της πόλης μας προκειμένου να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του μεγαλείου της ομάδας μας.

Βασική μας προτεραιότητα, παραμένει η ανύψωση και η καλλιέργεια του αθλητισμού και της ευγενικής άμιλλας, ιδιαίτερα στους νέους μας, απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, υγιή πρότυπα προς μίμηση.

Μέσα από το νέο γυναικείο μας τμήμα, ο Α.Π.Ο.Π για άλλη μια χρονιά, πρωτοπορεί και δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα κορίτσια των ακαδημιών να αναδειχθούν και να πρωταγωνιστήσουν στα παρκέ της α’ κατηγορίας, θέτοντας παράλληλα γερά θεμέλια για τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης και δυνατής ομάδας που θα διαδραματίσει κύριο ρόλο στα δρώμενα της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Η συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα Γυναικών της ΚΟΚ, αποτελεί μόνο την αρχή για μια σειρά εκπλήξεων όπου σε συνδυασμό με τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει το Σωματείο μας, θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην τοπική κοινωνία.

Οι παίκτριες που επιθυμούν να δοκιμαστούν ενόψει των try-out της ομάδα μας, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99452259 (Ανδρέας).