ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανοίγουν οι κερκίδες για τους φίλαθλους!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Υπουργός Υγείας με νέο διάταγμα του επιτρέπει την διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων με την παρουσία φιλάθλων!

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των θεατών που θα δικαιούνται να εισέλθουν στον χώρο των κερκίδων δεν έχει γνωστός.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μετέδωσε το ΚΥΠΕ:

Τη διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων παρουσία θεατών, τη χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών υποδομών, καθώς και τη λειτουργία κλειστών και ανοιχτών χώρων άθλησης επιτρέπει νέο διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι επιτρέπεται επίσης η λειτουργία κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, περιλαμβανομένων υπαίθριων και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων, σχολών χορού και άλλων ειδών σχολών, καθώς και άλλων αθλημάτων, στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας κα

(ΚΥΠΕ)