Πάλι απ’ έξω η Πάφος κύριε Μιχαηλίδη;;;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0 έκανε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε διάφορα στάδια της Κύπρου.

Διαβάστε όσα δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Στην αρχή είχαμε οδηγίες να σταματήσουν όλα τα έργα, τώρα έχουμε οδηγίες ότι όλα τα έργα που έχουν εγκριθεί και είναι κάτω από 100,000 και είναι στον προϋπολογισμό του ΚΟΑ μπορούν να προχωρήσουν. Θα τεθούν προτεραιότητες. Σε αυτές είναι το ταρτάν στο Εθνικό στάδιο στίβου. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Αρχής αδειοδότησης για το Μακάρειο, είναι πολύ παλιό γήπεδο, αλλά δεν μπορούμε να το κλείσουμε, γίνονται… πατσιαρίσματα. Προχωρούν οι διεργασίες στο νέο γήπεδο Λεμεσού. Για το Τσίρειο δόθηκε έγκριση για ένα ποσό πάνω από 3 εκ. για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας και τώρα ανοίγουμε τις προσφορές για να προχωρήσουμε ανάλογα. Ανταποκριθήκαμε αμέσως στο θέμα με το στέγαστρο στο «Αμμόχωστος» και θα υπάρξει βοήθεια».

Όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε από τα γήπεδα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Μιχαηλίδης απουσιάζει το στάδιο “Στέλιος Κυρικίδης”… Να υπενθυμίσουμε στον  Πρόεδρο του ΚΟΑ ότι το τόσο το ταρτάν του γηπέδου όσο και οι προβολείς χρειάζονται αναβάθμιση άμεσα, καθώς τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πάρα πολλά!  Και δεν θα στοιχίσουν ούτε πολλά, όταν και αν αποφασίσετε να τα κάνετε…

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ΕΔΩ